Menu

Ayolt de Roos nieuwe Online Marketeer Buzzcapture

Om de online aanwezigheid en vindbaarheid van Buzzcapture verder te helpen groeien is Ayolt de Roos het marketing team komen versterken als Online Marketeer. In zijn functie zal Ayolt verantwoordelijk zijn voor het beheer van de online-content, de juiste social advertising keuzes en het vertalen van verzamelde data naar bruikbare inzichten. Dit alles met het doel om de naamsbekendheid en conversie van Buzzcapture een boost te geven.

Lees verder

Is de Nederlandse consument steeds eerder klaar voor de feestdagen?

Het begint langzaam winter te worden. Nederlanders laten massaal de fiets staan, duiken vroeg het bed in, beginnen nog meer te Netflixen en drinken massaal thee. Niet alleen de kou is trending op social media, ook de feestdagen beginnen steeds vroeger. Sinterklaas en kerstproducten liggen al in de winkels en tuincentra maken zich klaar voor de kerstbomenverkoop. Om te kijken in hoeverre de feestdagen al spelen onder Nederlanders duiken we de social media data in.

Menig lezer zal ten tijden van het lezen van al een chocoladeletter (of 3) hebben geproefd. We onderzoeken het snoepgoed en kijken of Nederlanders nu al praten over hun chocoladeletters en banketstaven. Tijdschrift voor Marketing publiceerde de resultaten van dit onderzoek.

Lees verder

Stage lopen bij Buzzcapture (ja, dat wil je)!

We zijn bij Buzzcapture altijd op zoek naar talent om ons team te versterken. Buzzcapture biedt een team van jonge professionals binnen een snelgroeiende internationale organisatie. Top notch begeleiding, interessante opdrachten op vele gebieden en kans op doorgroeimogelijkheden. Wij leren de kneepjes van het vak en daarnaast werk je elke dag samen met de leukste collega’s van Amsterdam.

Ben jij een student in de richting vormgeving of multimedia design, communicatie of PR, commerciële economie, media en informatie, ict, computer science of programming en wil jij je onderscheiden met relevante werkervaring op je CV?

Dan is een stage bij Buzzcapture iets voor jou! Stagevergoeding in overleg inclusief elke dag gratis lunch, in de zomer ijsjes én bier en / of wijn op vrijdag.

Wie is Buzzcapture?

Buzzcapture is een informeel bedrijf. Ons kantoor bevindt zich in hartje Amsterdam waar we met een groep van 30+ jonge, ambitieuze mensen uit heel Europa samen werken om de beste software te leveren voor onze internationale klanten. Een van onze kernwaarden is ‘Informal & Fun’, we houden er van om feestjes te organiseren na (en vaak ook tijdens werktijd als er iets te vieren valt) werktijd. Ons kantoor is perfect voor pingpong toernooien, karaoke en BBQ’s.

Lees verder

Vacature: Sales Development Representative SDR (part time / student job)

Geïnteresseerd in social media en in alle vormen van online communicatie? Wil je werken voor bekende merken als ING, NS, H&M en Procter & Gamble? Dan hebben wij de ideale functie! Buzzcapture is een bureau dat zich bezighoudt met het monitoren en analyseren van sociale media, online en offline berichtgeving voor grote merken. We doen onderzoek naar discussies in sociale media, merkbeleving van consumenten en gevolgen voor de online reputatie. Onze klanten passen dit op diverse manieren toe.

Lees verder

Vacature: Junior social media analist

Geïnteresseerd in social media en in alle vormen van online communicatie? Wil je werken voor bekende merken als ING, NS, H&M en Procter & Gamble? Dan hebben wij de ideale functie! Buzzcapture is een bureau dat zich bezighoudt met het monitoren en analyseren van sociale media, online en offline berichtgeving voor grote merken. We doen onderzoek naar discussies in sociale media, merkbeleving van consumenten en gevolgen voor de online reputatie. Onze klanten passen dit op diverse manieren toe.

Lees verder

Vacature: software tester / test automation developer (16-20 uur p/w)

Ben jij geïnteresseerd in (social media) software en heb je een goed oog voor kwaliteit en detail? Wil je werken voor een informeel bedrijf met grote merken als ING, NS, Sony Music, H&M en Procter & Gamble? Dan hebben wij de ideale functie voor je, want wij zoeken een Software Tester / Test Automation Developer voor 16-20 uur per week!
Lees verder

Vacature: Codeur (part time / student job)

Buzzcapture is op zoek naar een student of part timer die het analistenteam kan ondersteunen met codeerwerk. De functie codeur is de ideale bijbaan voor een WO of HBO-opgeleide student om relevante werkervaring op te doen op het gebied van communicatie en data-analyse. Bijkomend voordeel: het werk kan vanuit huis worden gedaan! 

Heb je interesse in nieuws en volg je de media (kranten, radio, tv, nieuwssites en ook social) op de voet? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als codeur ondersteun je het analistenteam van Buzzcapture op dagelijkse of wekelijkse basis bij het labelen van berichtgeving voor (grote) Nederlandse organisaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het toekennen van sentiment aan berichtgeving voor en over onze opdrachtgevers. Afhankelijk van je interesse en professionele ontwikkeling kunnen we je vragen te ondersteunen bij grote analyses en/of rapportages. Wij zijn op zoek naar een flexibele kracht die eventueel ook bij kan springen op oproepbasis. Het werk kan vanuit huis worden gedaan, het aantal uren wordt in overleg afgestemd.

Lees verder

5 vragen aan: Ruurd Jansen, NS

Een monitoring tool en de inzet van (social) media monitoring is al binnen veel grote én kleinere organisaties niet meer weg te denken uit de dagelijkse manier van werken. Daarnaast is een (social) media tool steeds belangrijker binnen de informatievoorziening, strategie en reputatiemanagement van een organisatie. Reputatie analyse tool Buzzcapture stelt elke maand 5 vragen aan een expert op het gebied van communicatie en reputatiemanagement.

De gekozen experts werken allemaal in totaal verschillende sector om de veelzijdigheid van (social) media monitoring aan te tonen. Deze maand: Ruurd Jansen, senior reputatie- & brand-analist bij NS. Marketingfacts publiceerde ons interview met Jansen.

Lees verder

Vakantie in eigen land populair onder Belgen

Terwijl de eerste kerstbomen al worden neergezet in menig Belgisch huishouden, begint voor vakantie-aanbieders nu al de zomerdrukte. In het begin van het nieuwe jaar moeten veel werknemers de vakantiedagen al doorgegeven en worden de eerste vakanties al geboekt. Op welke manier kunnen aanbieders data gebruiken om meer inzicht te krijgen in het boeken van vakanties. In het online onderzoek worden de volgende aanbieders meegenomen: TUI, Sunjets, Thomas Cook, Neckermann, Pegase, Connections, Sunweb (voor België). Buzzcapture onderzoekt hoeveel er over aanbieders en vakantie wordt gesproken en waar Belgen graag heen gaan voor de vakantie. 

Lees verder

Thomas Cook en Connections meest besproken touroperatoren van België

Terwijl de eerste kerstbomen al worden neergezet in menig Belgisch huishouden, begint voor vakantie-aanbieders nu al de zomerdrukte. In het begin van het nieuwe jaar moeten veel werknemers de vakantiedagen al doorgeven en worden de eerste vakanties al geboekt. Op welke manier kunnen aanbieders data gebruiken om meer inzicht te krijgen in het boeken van vakanties? In het online onderzoek worden de volgende aanbieders meegenomen: TUI, Sunjets, Thomas Cook, Neckermann, Pegase, Connections, Sunweb (voor België). Buzzcapture onderzoekt hoeveel er over aanbieders en vakantie wordt gesproken en waar Belgen graag heen gaan voor de vakantie. 

Lees verder
Sluiten

Gratis demo aanvragen

    Wat zijn de voordelen van Buzzcapture?

  • Monitoren van alle online en offline media
  • Dagelijkse nieuwsvoorziening per e-mail
  • Handmatige en automatische sentimentanalyse
  • ROI/Mediawaarde meten geïntegreerd
  • Dynamische rapportages maken
  • Geïntegreerde webcaremodule
captcha