Menu

Contentkalender augustus 2014: leesvoer voor op het strand

Half Nederland is op vakantie of op het terras en jij moet de social media kanalen in de gaten houden. Om je inspiratie te geven maakte Buzzcapture dit jaar de Contentkalender. Een papieren versie voor op je bureau of een digitale versie voor op je tablet. Het is alweer bijna augustus, de hoogste tijd om de kalender weer om te slaan en leuke posts te bedenken voor de warme dagen. 

Lees verder

(Social) mediamonitoring in 5 vragen met: Gerben van den Hurk (Carglass)

Wat is de meerwaarde van mediamonitoring voor online en offline reputatiemanagement, en hoe geef je hier intern vorm aan? Over dit onderwerp spreken we met ervaringsdeskundigen. Communicatieprofessionals voor wie dit een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse werk is. We trapten af met Hans Scholten van Essent. Deze week Gerben van den Hurk, Social Media Content Manager bij Carglass

Lees verder

Alle Tourfeitjes van 2014 op een rij

Het WK Voetbal was natuurlijk hét evenement van deze zomer, maar dit wordt slechts eens in de vier jaar georganiseerd. Een sportevenement dat wel elke zomer terugkeert is de Tour de France. De Tourzege is dit jaar vrij gemakkelijk voor de Italiaan Vincenzo Nibali, maar gelukkig gebeurde er om de Tour heen ook van alles. Buzzcapture vat daarom de Tour samen aan de hand van social media.

Lees verder

Roundup: Social Media tijdens het WK Voetbal 2014

De finale van het WK voetbal is het meest besproken sportevenement ooit op Twitter en Facebook. Op beide platformen werd het record dat was gevestigd tijdens de Superbowl 2013 verbroken. Een maand lang domineerde het WK alle kanalen en daarom is het tijd voor een round-up, wat zullen we ons over een aantal jaar nog herinneren van het WK? In dit blog vind je een samenvatting die Alex van Leeuwen dinsdag 15 juli zal bespreken op BNR Nieuwsradio. 

Lees verder

Waarom ziekenhuizen met (social) mediamonitoring starten

Ook steeds meer ziekenhuizen ontdekken de meerwaarde van (social) mediamonitoring voor het managen van hun online en offline reputatie. Als communicatieadviseur of woordvoerder van een ziekenhuis wil je altijd als eerste op de hoogte zijn van wat er speelt. Wil je weten of (social) mediamonitoring ook voor jouw ziekenhuis relevant is? Hieronder 8 redenen waarom wel!

Lees verder