Menu

Vandaag mag je eindelijk de #WIDM Social Media Analyse lezen!

Vanavond is De Mol bekend. Dit betekent voor alle molloten waarschijnlijk een einde aan een periode vol spoilerangst. Na vanavond kun je gewoon weer op donderdagavond op Twitter kijken als je “Wie is de Mol?” gemist hebt en het belangrijkste: je mag eindelijk de Social Media Analyse lezen die je tot vandaag wilde vermijden!

Lees verder

Merken online actief rondom Negenmaandenbeurs

Aanstaande en jonge ouders verzamelden zich vorige week op de Negenmaandenbeurs in de Rai in Amsterdam. Een interessante doelgroep die plots allemaal aankopen moet doen waar ze vermoedelijk in de jaren hiervoor nooit over nagedacht hadden. Een ideaal moment voor bedrijven uit deze markt om zich te laten zien tijdens deze beurs speciaal voor deze neo-ouders. Welke merken zijn online het meest besproken tijdens de beurs?

Lees verder

10 redenen voor banken om te starten met campagnemonitoring

Bedrijven werkzaam in de bank- en verzekeringswereld liggen onder een vergrootglas. Bij de lancering van een nieuwe campagne is het dan ook erg belangrijk te weten hoe deze ontvangen wordt op Social Media, online nieuws, radio, tv én print. In dit blog leggen we in tien redenen uit waarom met campagnemonitoring te starten.

Lees verder

Hoe ontwikkelt retail zich op lange termijn?

Hoe ontwikkelt retail zich op de lange termijn? Experts uit de branche gingen op zoek naar een antwoord waarbij niet alleen gekeken is naar online, maar over alle kanalen heen. Daniëlle Janssen is namens Buzzcapture gevraagd om mee te denken over de toekomst op het gebied van Social Media Monitoring en nam tijdens de Webwinkel Vakdagen een exemplaar van het handboek in ontvangst van Ed Nijpels. 

Lees verder

5 vragen over (social) mediamonitoring met Simone Lopulisa (ASN Bank)

Wat is de meerwaarde van mediamonitoring voor online en offline reputatiemanagement, en hoe geef je hier intern vorm aan? Over dit onderwerp spreken we met ervaringsdeskundigen. Communicatieprofessionals voor wie dit een belangrijk onderdeel van hun dagelijkse werk is. Vorige keer was Harold Reusken, specialist social media en PR bij ING Nederland, aan het woord. Deze week vertelt Simone Lopulisa, adviseur online en social media, bij ASN Bank

Lees verder

Case #IFFR15: Waarom is (Social) Mediamonitoring zo geschikt voor culture festivals?

Als marketeer of communicatiemedewerker bij een cultureel evenement komt er veel op je af. Promotie, communicatie voor, tijdens en na het evenement, foto- en filmmateriaal delen met bezoekers en nog veel meer. Én je wilt na afloop een rapport maken van hoe het evenement verlopen is en wat volgend jaar beter kan. Hoe doe je dat handig? Met de monitoringstool van Buzzcapture kun je snel de belangrijkste informatie van media, bezoekers, sponsors, tv-kijkers én medewerkers verzamelen en in korte tijd samen met de belangrijkste informatie over het evenement inzichtelijk maken. Als voorbeeld nemen we #IFFR15.

Lees verder