Menu

Tips: Wie bewaakt social media in jouw vakantie?

Hoewel je het op dit moment niet zou zeggen als je naar buiten kijkt, is het zomer en gaan veel mensen op vakantie. Ik hoop ook voor jou dat je deze zomer je laptop even mag dichtklappen. Je inbox leeg, bureau opgeruimd en schoon: je bent klaar voor vertrek. Maar hoe laat je je community achter? Hieronder een aantal tips om social media draaiende te houden tijdens jouw afwezigheid.

Lees verder

Social media stage: leer alles over media analyse

Buzzcapture is een grote Nederlandse (Social) Media Monitoringtool met een eigen afdeling van analisten. Vanaf september 2015 heb je een unieke kans om stage te lopen en te leren van ervaren analisten en de broodnodige werkervaring op te doen. In het hartje van Amsterdam bieden wij je de mooiste leerplek aan op het gebied van dataonderzoek en Social Media.

Lees verder

Stijn Visser nieuwe media analist Buzzcapture

Buzzcapture is niet alleen een media monitoringtool, maar onderscheidt zich op het gebied van social media analyses. Doordat er dit jaar veel nieuwe klanten bij zijn gekomen bij Buzzcapture breidt het team van Social Media analisten verder uit. Nadat we eerder Carina  al welkom mochten heten, presenteren we nu Stijn Visser als nieuwe analist. Op dit blog stelt Stijn zich aan je voor.

Lees verder