Menu

Team

MAAK KENNIS MET HET TEAM VAN BUZZCAPTURE.

Met een team van gepassioneerde mensen werken we samen bij Buzzcapture. Onze ontwikkelaars worden enthousiast van big data, search technologie en data visualisatie. De media-analisten raken gemotiveerd van persoonlijk klantencontact, advisering over strategie, analyse en webcare of een onderzoeksrapportage met resultaten waar een klant écht mee verder kan. We delen dezelfde werkvloer, wat zorgt voor een constante uitwisseling van kennis én van elkaars humor.

Als oprichter van Buzzcapture is het natuurlijk vanzelfsprekend dat hij een obsessie heeft met technologische ontwikkelingen in nieuwe media. Hij heeft zich gespecialiseerd in de reputatie van bedrijven en hij focust zich op het begrijpen wat klanten nu en in de toekomst graag willen. Alex houdt zich binnen Buzzcapture vooral bezig met het definiëren van de strategie en zorgt ervoor dat iedereen binnen onze organisatie doet wat hij of zij goed kan. Wat maakt Alex Alex? Alex is designer, techie, sales manager en analist in één. Of tenminste…

Alex van Leeuwen, Founder

Daniëlle zorgt voor onze eigen NPS-score binnen Buzzcapture. Ze bewaakt de klanttevredenheid door veel in contact te staan met onze klanten en te zorgen dat hun wensen in lijn staan met de planning van het analistenteam en development. Daarom is Daniëlle ook nauw betrokken bij het productmanagement van het developmentteam. Gefocust en ambitieus, maar als geboren Brabander ínclusief een goeie portie gezelligheid en nuchterheid. Wat maakt Daniëlle Daniëlle? 'Ik heb de dingen graag op mijn manier en stop niet totdat ik 100% tevreden ben; linksom of rechtsom. Stronteigenwijs? Ja, zo kun je dat ook noemen.'

Daniëlle Janssen, Head of Accounts

Davy is verantwoordelijk voor de gezonde groei van Buzzcapture. In aantal klanten natuurlijk, maar vooral ook in professionaliteit, kennis en kunde. Hij is continu op zoek naar innovaties om processen te verbeteren. Davy is niet alleen een salesboy: hij schuift ook graag aan bij marketing en heeft thuis stiekem ook een boekenkast vol marketing- en salesboeken staan. Daarnaast kunnen we uit betrouwbare bron vermelden dat Davy een uitstekende kennis heeft van alle Netflixseries. Wat maakt Davy Davy? 'Heb je die voetbalwedstrijd gisteren gezien?!'

Davy Guijt, Commercial Manager

Nieuwe business, mogelijkheden en samenwerkingen opzetten is wat Joost binnen Buzzcapture met veel passie en inzet doet. Nieuwe kansen zoeken en benutten is zijn expertise. Het belangrijkste in zijn job is zorgen dat wensen en behoeften van alle betrokken partijen perfect op elkaar aansluiten zodat er een stevige basis ligt voor een duurzame en gelukkige samenwerking. Wat maakt Joost Joost? 'Niets is onmogelijk, en voor alles is een oplossing.'

Joost Hofstee, New Business Manager

Kevin is onmiskenbaar een van de sfeermakers bij Buzzcapture. Nadat hij twee jaar als analist werkte (vooral in de farmaceutische sector, retail en entertainment) maakte hij in 2016 de overstap van het clientteam naar het marketingteam, waarin hij verantwoordelijk is voor alle content. In deze rol is het aan hem de taak om de wereld te laten zien hoe tof data is en welke inzichten data-analyse allemaal kunnen geven. Verder is Kevin het gezicht van Buzzcapture naar buiten toe en je zal hem dan ook regelmatig 'on stage' zien als gastspreker of gastdocent tijdens events en colleges. Kevin pakt graag door en zorgt ervoor dat alles geregeld wordt, op welke manier dan ook. Wat maakt Kevin Kevin? "You miss 100% of the shots you never take."

Kevin Lamers, Head of Content

Ayolt is verantwoordelijk voor de online aanwezigheid en vindbaarheid van Buzzcapture. Hij beheert de content die online staat, zorgt dat de juiste social advertising keuzes worden gemaakt en zoekt naar nieuwe inzichten in de vergaarde data. Dit alles om de naamsbekendheid en conversie een boost te geven. Wat maakt Ayolt Ayolt? ‘Ik draag nooit effen sokken. Hoe vrolijker, hoe beter!’

Ayolt de Roos, Online Marketer

Met enkele jaren ervaring in de media monitoring business op zak voegde Elza zich in oktober 2016 als Content Strategist bij ons Marketing-team. In deze rol is zij verantwoordelijk voor het introduceren van het Buzzcapture merk en onze data-driven insights in de Duitse markt. Met een achtergrond in politicologie en internationale relaties is zij een kritische denker, die goed in staat is om te communiceren en content te presenteren in de publieke sector. Wat maakt Elza Elza? "Er zijn twee dingen waar ik voor leef: nieuwe uitdagingen en nieuwe plekken."

Elza Martinez, Global Content Strategist

Yannic is als Marketing & PR Trainee mede-verantwoordelijk voor hoe de wereld Buzzcapture ziet. Samen met de rest van het team gaat hij zorgen voor creatieve content op alle kanalen van Buzzcapture. Facebook, Instagram en Snapchat zijn dagelijkse bezigheden van Yannic. Hij gaat tijdens zijn tijd bij Buzzcapture dan ook onderzoek doen naar hoe social media het best ingezet kan worden! Wat maakt Yannic Yannic? "Ik stop pas met tanken als ik op een rond getal zit."

Yannic van Overbeeke, Marketing & PR Trainee

Dorian is onze Crea Bea. Zij denkt graag met iedereen mee om daarna haar creativiteit los te laten om tot een goed ontwerp te komen. Haar missie is pas geslaagd wanneer iedereen tevreden is met het ontwerp en vooral wanneer de boodschap is overgekomen. Daarnaast is Dorian zeer leergierig en probeert zij zichzelf zoveel mogelijk verder te ontwikkelen. Wat maakt Dorian Dorian? “Wat mag ik nu doen!?”

Dorian Ponte, Design Trainee

Anne is de ‘wing girl’ van het sales- en marketingteam. Als Business Support zorgt zij ervoor dat het team op een zo efficiënt mogelijke manier zijn doelen bereikt. Het opsporen en identificeren van nieuwe klanten begint bij Anne. Wat maakt Anne Anne? Als een lopende - Amsterdamse - restaurantgids met een liefde voor lekker eten, #foodie. “Ik hou van lekker eten maar ook van hard werken. Ambitieus en een echte ‘goal digger’. You only live once so go for it.”

Anne Jonkman, Business Support

Liesbeth is het hart van onze Buzzcapture Office. Ze houdt als Office Manager het kantoor draaiende en is onder andere verantwoordelijk voor onze facturering, de ondersteuning van Alex én medewerker happiness. Een ontzettend lieve office manager die altijd voor anderen zorgt en er vooral graag voor zorgt dat iedereen in het team blij is. Ook als ze daarbij zelf op de laatste plaats komt. Wat maakt Liesbeth Liesbeth? 'Ze is altijd heel grappig als ze een borrel drinkt' – aldus een niet nader te noemen collega.

Liesbeth Langhout, Office Manager

Als account manager helpt Maxim onze klanten om alles uit de tool te halen. Met een brede achtergrond op het gebied van online communicatie voelt hij feilloos aan waar behoeftes liggen en wat de uitdagingen zijn waar klanten voor staan. Sparren over strategie of juist wat hands on hulp: voor beiden kun je gerust Maxim contacteren. Wat maakt Maxim Maxim? “Zonder doel schiet je altijd mis”... en nee die is niet van Cruyff.

Maxim van Oostrum, Account Manager

Carina heeft door haar ervaring aan de klantzijde een enorm inlevingsvermogen en kennis van verdiepende analyses en onderzoeken: ze is daarom niet voor niets bij ons verantwoordelijk voor de analysetak en zogenaamde ‘deep dives’. Zelf draait ze ook prima mee als consument, want ze omschrijft zichzelf met de hashtags “#food #fitness #sneakers #coffee”. Wat maakt Carina Carina? 'Dat ik super georganiseerd ben, in de wieg al begon met plannen en niets aan het lot over laat. Ik heb vaak een kritische noot, maar altijd met het geloof dat iets dan beter, sneller of mooier wordt.'

Carina Dusseldorp, Research & Insights Manager

Naast zijn liefde voor sport en reizen zet Stijn zich bij ons in als Online Reputation Specialist voor verschillende merken. Aan Stijn heb je een goeie, want hij is altijd enthousiast en vrolijk en ook nog eens ontzettend gedreven. Hij doet onder andere onderzoek naar de reputatie van onze Buzzcapture klanten en houdt zijn klanten graag tevreden. Wat maakt Stijn Stijn? 'Volgens mijn collega’s ga ik te vaak op vakantie.' Maar da’s natuurlijk helemaal niet waar, want wij kunnen hem niet missen.

Stijn Visser, Online Reputation Specialist

Een goeie toevoeging aan ons analistenteam, want Anne pluist graag alles tot op de bodem uit. Dat komt goed uit, want als junior analist zal ze onze andere analisten bijstaan in projecten en het maken van rapportages. Van alle markten thuis, want ze houdt niet alleen van bier en voetbal maar ook van winkelen en gezond koken (ze geeft wel toe: vooral het eten daarvan…). Anne is net als Buzzcapture: gek op social, én gek op data. Ze Instagramt en browst regelmatig op Pinterest, maar wordt ook ontzettend blij van alles wat met cijfers en data te maken heeft. Superhandig dus! Wat maakt Anne Anne? “Gezellig en spontaan, weet wat ze wil en een beetje een nerd.”

Anne van Abeelen, Junior Social Media Analist

Louelle noemt zichzelf 'een echte research-tijger'. Als een ware perfectionist met een gezonde dosis nieuwsgierigheid, spoort Louelle moeiteloos verbanden, problemen en kansen op. Combineer dit met een Instagram- en Pinterestverslaving, en Louelle zit helemaal op haar plek als Social Media Analysis Trainee. Binnen deze functie ondersteunt ze de rest van het analistenteam met onderzoek en het opzetten van projecten en rapporten. Wat maakt Louelle Louelle? "Never too busy to learn awesome things."

Louelle Pesurnaij, Social Media Analysis Trainee

Gabriëlle zit bij Buzzcapture als Social Media Analysis Trainee. Ze heeft net haar Master opleiding in Communicatiewetenschap afgerond aan de UvA en besloot daarna om zich bij Buzzcapture te voegen. Het is aan haar om ons analistenteam te ondersteunen. Het maakt niet uit wat onze analisten nodig hebben, she's their girl. Van het helpen met rapportages tot het verzamelen van data. Wat maakt Gabriëlle Gabriëlle? “Waarschijnlijk mijn overduidelijke liefde voor films en mijn obsessie met tv series!”

Gabriëlle Berry, Social Media Analysis Trainee

Julia is onze Client Happiness Manager; aan haar de taak om de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. Geen vraag is te gek! Haar ultieme doel is alleen maar blije klanten en het goed ondersteunen van het analistenteam. Met een milde social media verslaving zit Juul helemaal op haar plek bij Buzzcapture. Ondertussen is ze al jaren heel actief op social media, maar daarnaast weet zij je ook alles te vertellen over haar favoriete bands, series en films. Wat maakt Julia Julia? "Dat ik nieuwsgierig, leergierig en gepassioneerd ben over wat ik leuk vind.”

Julia van den Bergh, Client Happiness Manager

Wouter zorgt ervoor dat wij allemaal optimaal kunnen werken. Als iets niet werkt staat hij meteen in de startblokken, daarom is Wouter ook verantwoordelijk voor de infrastructuur. Hij zorgt ervoor dat alles optimaal werkt: onmisbaar voor zowel het developmentteam als de rest van het Buzzcaptureteam. Daarnaast staat hij bekend om zijn bijna-chirurgische precisie en zijn veel collega’s jaloers op zijn opruimskills. Wat maakt Wouter Wouter? Hij heeft als bijnaam ‘WikiWout’, en dat is niet voor niets.

Wouter Koot, Scrum Master & Software Developer

Als Data Engineer kent Erwin onze Brand Monitor van binnen en van buiten. Hij zorgt ervoor dat alle artikelen en websites worden opgehaald en dat de Brand Monitor goed werkt voor onze klanten. Rustig en altijd vrolijk, daarom is Erwin ook zo’n goede match met zijn directe collega Arno. Op zaterdag studeert hij ook nog eens: ontzettend gemotiveerde jongen dus! Wat maakt Erwin Erwin? 'De stille kracht van Buzzcapture'

Erwin Been, Data Engineer

Sándor noemt zichzelf de dinosaurus binnen het team, en daar heeft hij misschien wel gelijk in. Hij is al sinds het begin betrokken bij de ontwikkeling van de Brand Monitor en gooit dus ook graag als eerste nieuwe ideeën op tafel tijdens een brainstorm (‘meestal stomme’ zegt hij zelf, maar dat geloven wij niet). Sándor neemt graag een uitdaging aan en werkt het liefst onder tijdsdruk. Wat maakt Sándor Sándor? 'It’s not the trick, it’s the magician.'

Sándor Kocsis, Frontend Developer

De enige vrouw tussen onze developers, maar Erika kan zich er uitstekend redden. Ze werkt zowel als frontend en als backend developer, alleen ze roept liever niet ‘het hele pakket’: ze leert het liefst namelijk nog veel meer. Erika probeert alles van zichzelf in haar werk te stoppen en als dat niet genoeg is betekent het dat ze nóg meer kan leren. Wat maakt Erika Erika? 'Have a job that I love, have enough money and time to travel and have friends to drink a beer with (or 2… or 3…) is all I need.'

Erika Montani, Frontend & Backend Developer

João is een jongen met principes, dat merk je ook in zijn werk. Hij is communicatief sterk en zal dus ook geen discussie binnen het developmentteam uit de weg gaan. Hij brainstormt graag over mogelijkheden en aanpassingen en weet zeker dat er meerdere wegen naar Rome leiden. Als je João zoekt: hij mist het liefste geen enkel feestje in Amsterdam en anders zit ‘ie lekker te gamen. Wat maakt João João? 'Love love love love.'

João Santos, Software Developer / Infrastructure

Pixel Pusher noemt hij zichzelf, en dat is wat hij is. Ralph is onwijs goed met user interaction en visual design, wat waarschijnlijk komt omdat hij ooit interactive media developer was. Daarnaast houdt hij enorm van het wereld wijde web, typografie en interactive media. Wat maakt Ralph Ralph? Anderen zouden zeggen “that bald guy with the secret booze locker”, maar Ralph omschrijft zijn personal USP liever als 'If you can think it, we can build it!'

Ralph van Barneveld, Frontend Developer

Als software developer bij Buzzcapture werkt Michiel voornamelijk in back-end systemen. In zijn vrije tijd speelt hij graag spelletjes, rijdt hij rond op zijn fiets of werkt hij aan doe-het-zelf projecten. Wij zouden Michiel omschrijven als een easy going jongen, die altijd kansen ziet om ons producten beter te maken. Wat maakt Michiel Michiel? 'Nou ja... water, koolstof en nog wat andere dingen.'

Michiel Zuidema, Software Developer

Met één been in het studentenleven en de ander al in het werkleven staat Anouk nog tussen twee werelden in. Met voorzichtige nieuwsgierigheid kijkt ze graag rond in de bezigheden van ons team. Haar nieuwsgierigheid komt ook handig van pas in haar werk als software tester en data engineer. Met een oog voor detail speurt ze de Brand Monitor en Social Inbox af om ervoor te zorgen dat alles werkt zoals het hoort. Wanneer ze niet met het test werk bezig is, is ze bezig het testwerk te automatiseren.

Anouk Cederboom, Data engineer & Software Tester

Onze klanten

Sluiten

Gratis demo aanvragen

    Wat zijn de voordelen van Buzzcapture?

  • Monitoren van alle online en offline media
  • Dagelijkse nieuwsvoorziening per e-mail
  • Handmatige en automatische sentimentanalyse
  • ROI/Mediawaarde meten geïntegreerd
  • Dynamische rapportages maken
  • Geïntegreerde webcaremodule
captcha