Buzzcapture start met webcaredienstverlening via WhatsApp voor bedrijven. Met deze stap wordt WhatsApp ook relevant voor zakelijk gebruik en is het te integreren in het normale workflow systeem.

Hiermee beantwoordt Buzzcapture de veel gestelde vraag van organisaties die hun klantenservice, webcare, willen uitbreiden met het medium waar klanten het meest gebruik van maken. Lees hieronder de functies waarmee jij jouw klanten via WhatsApp kunt helpen.

Help jouw klanten via WhatsApp

De WhatsApp webcaretoepassing van Buzzcapture heeft de volgende functies:

 1. Afgeschermde omgeving:
  de applicatie is beschikbaar via Buzzcare, de webcaretool van Buzzcapture, of via een aparte website met persoonlijke inlog.
 2. Volledig beheer conversaties:
  binnenkomende conversaties worden realtime getoond en kunnen direct beantwoord worden door de beheerders. Beheerders hebben volledig beheer over de WhatsApp-conversaties waar contactinformatie van de eindgebruiker getoond worden.
 3. Meerdere conversaties tegelijk:
  het is mogelijk om te wisselen tussen meerdere conversaties. Je ontvangt een signaal als er een nieuw WhatsApp bericht ontvangen is.
 4. Groepen / lijsten aanmaken:
  in de webapplicatie is het mogelijk om een specifieke groep of lijst aan te maken.

‘De nieuwe WhatsApp webcaretoepassing maakt het voor organisaties mogelijk om makkelijker 1 op 1 contact te hebben met de klant’, zegt Alex van Leeuwen, oprichter van Buzzcapture – specialist in online & offline mediamonitoring. ‘Organisaties kunnen klanten nu zeven dagen in de week, dag en nacht, helpen. Ook nieuws delen of extra informatie versturen wordt gemakkelijker, zolang de klant hier natuurlijk toestemming voor geeft.’

SNS gestart met webcare

Klanten van SNS kunnen vanaf nu ook via Whatsapp contact opnemen met de bank. SNS test de nieuwe dienst voor een periode van een half jaar met de webcaretool van Buzzcapture. Hiermee is SNS de eerste financiële dienstverlener die deze mogelijkheid biedt in Nederland. Lees hier waarom SNS gestart is.

Meer informatie over webcare via WhatsApp door Buzzcapture

Webcare via WhatsApp van Buzzcapture is vanaf nu beschikbaar voor bedrijven. Neem voor meer informatie contact op met Davy: davy@buzzcapture.com of bel 020 3200377.