Om de internationale groei van Buzzcapture te ondersteunen is Elza Martinez aangesteld als nieuwe Global Content Strategist. In haar functie is is Elza verantwoordelijk voor het creëren, monitoren en analyseren van alle Duitse Buzzcapture content.

Meer internationale content

Elza: “Na het succes van Buzzcapture in Nederland is een stap over de grens natuurlijk erg logisch. Elke marketing en communicatie professional zal je vertellen dat internationalisering van groot belang kan zijn voor een organisatie.” Hierin zal Elza voor ons een grote rol spelen: zij zal de mogelijkheden in Duitsland goed in kaart moeten brengen en deze met de juiste content moeten benaderen. In Duitsland heb je te maken met veel grote bedrijven die de markt anders zien dan in Nederland en dat is waar wij mooie mogelijkheden zien voor Elza!

Content steeds belangrijker in B2B marketing 

“Content marketing wordt voor ons steeds belangrijker. Met de komst van Elza kunnen we internationaal een grote stap maken”, aldus Head of Content Kevin Lamers.

Ook CEO Alex van Leeuwen is trots met de komst van de nieuwe Content Strategist. “Met de uitbreiding van het team kunnen we Buzzcapture ook internationaal meer en meer op de kaart zetten. Na de top 10 notering van ‘Beste internationale monitoring tools’ van afgelopen jaar, zijn we klaar om ook internationaal een grote rol van betekenis te spelen.”, besluit van Leeuwen.

Volg Buzzcapture

Wil je op de hoogte blijven van alle social media nieuwtjes, onderzoeken en nieuws rondom Buzzcapture? Volg ons dan op social media, zodat je altijd up-to-date bent.

Buzzcapture  |  Twitter  Facebook   Instagram   LinkedIn   Youtube   Pinterest

Dit artikel is geschreven door Kevin Lamers, Head of Content | Buzz-Email1 Buzz-LinkedIn1 Buzz-Twitter1