Artikelen

Op zoek naar toegankelijke onderzoeken, tips of interviews? Wij publiceren regelmatig artikelen over social media analyse, reputatiemanagement, strategie en media monitoring. 

 

Bekijk artikelen

Branches

Benieuwd welke ontwikkelingen er in jouw branche spelen? Blijf op de hoogte van de laatste insights op gebied van media monitoring, webcare en reputatiemanagement.

 

Bekijk branches

Kennis

Hoe haal je het meeste uit media monitoring en analyse? Wat kan social data jou leren? Leer alles over big data en blijf op de hoogte met onze whitepapers, webinars en factsheets.

 

Ga naar Kennis

Meest recente items

Liever geen keuze maken in onze artikelen en alles bekijken? Bekijk direct onze meest recente content, zodat je helemaal up-to-date bent. 

 

Meest recente publicaties

Kennis

Alles over media monitoring, reputatiemanagement en meer

Aan de hand van onze whitepapers, business cases en brochures leer je alles over big data en krijg je een beter beeld van hoe de tools van Buzzcapture jouw organisatie kunnen bijstaan in het monitoring en analyseren van de reputatie.

 

Ontdek meer

Ontmoet Buzzcapture

Ontdek de mogelijkheden en kansen voor jouw organisatie

Wil je aan de slag met reputatiemanagement, (social) media monitoring of webcare? Buzzcapture heeft alles in huis om jouw merk van waardevolle informatie te voorzien. Maak direct een afspraak om te overleggen met ons en om de Brand Monitor een keer in actie te zien.

Maak een afspraak

Onze tools een keer in actie zien?

Vraag een demo aan