Menu

De nummer 1 specialist in media monitoring, reputatiemanagement en media-analyse

Emerce100 2017

 

Een team van gepassioneerde mensen werkt sinds 2006 bij Buzzcapture samen om bedrijven te helpen op het gebied van online en offline reputatiemanagement. Op onze werkvloer kruist technologie met strategie: onze ontwikkelaars en analisten zetten zich samen in om toepasbare en verdiepende inzichten te verzamelen. Hiervoor hebben wij software ontwikkeld die we aanvullen met verdiepende analyses. Er zijn op dit moment twee Buzzcapture tools: de Brand Monitor, een online dashboard voor online en offline mediamonitoring, en de Social Inbox, een webcaretool voor grote en kleine webcareteams. Ons analistenteam vult het gebruik van deze tools aan met menselijke interventie en zorgt ervoor dat verkregen inzichten worden verwerkt in hoogstaande en gemakkelijk deelbare rapporten. Op deze manier kun je jouw hele organisatie eenvoudig van informatie voorzien.

lees meer

Wat onderscheidt ons in de markt?

Onze ambitieuze professionals hebben een aantal dingen gemeen en deze krachten hebben we gebundeld in onze kernwaarden. Deze waarden laten zien wie we zijn, hoe we werken, waar we naar streven en hoe we ons gedragen.

Betrokken & Servicegericht
We’ve got your back! Service stroomt door ons bloed en bij elke klant zijn we even betrokken. Want we helpen iedereen graag zo goed mogelijk.

Experts
We houden ervan om niet alleen kennis te vergaren, maar ook te delen. Daarom geven we regelmatig trainingen en kennissessies voor onze klanten of praten we je bij tijdens een borrel.

Informeel & Gezellig
Een goede sfeer en zijn wie je bent: daar draait het om bij Buzzcapture. Iedereen krijgt de ruimte om zichzelf op zijn of haar eigen manier te ontwikkelen en dat doen we graag op een informele manier. Ook naar onze klanten zijn we open en informeel, en dat wordt erg gewaardeerd.

Innovatief & Ambitieus
Wij streven altijd naar het allerbeste, het gemakkelijkste, het meest complete én het mooiste. Een goede service en een kwalitatief hoogstaand product is wat voor ons voorop staat.

lees meer

Nummer 1 in Social Media Software

In 2017 is Buzzcapture door Emerce – sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform in de marketing, media en e-business – benoemd tot beste social software van 2017. Hiermee hebben wij met trots onze titel van 2016 weten te prologeren! Buzzcapture behaalde de hoogste score op het gebied van know-how, betrouwbaarheid, prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit.
Lees hier meer over het Emerce100 onderzoek.

EmerceTop100Emerce100 2017

lees meer

Wil je met jouw organisatie aan de slag met reputatiemanagement, social media monitoring of webcare?
Buzzcapture kan je hier optimaal in ondersteunen.

Vraag direct een demo aan of neem contact met ons op als je verdere vragen hebt.

Sluiten

Vraag direct een demo aan

    Wat zijn de voordelen van Buzzcapture?

  • Monitoren van alle online en offline media
  • Dagelijkse nieuwsvoorziening per e-mail
  • Handmatige en automatische sentimentanalyse
  • ROI/Mediawaarde meten geïntegreerd
  • Dynamische rapportages maken
  • Geïntegreerde webcaremodule
Vul het onderstaande formulier in en wij nemen spoedig contact met je op om een demo in te plannen.